bakgrund

20 September 2012

Home coming week

Nästan en hel vecka till har gått i Arizona! Har nu varit här i 65 dagar, inte dåligt! Denna veckan har jag haft fullt upp och inte hunnit med allt jag har tänkt göra:/ uppdateringen av bloggen har varit dålig, förlåt!

Nu skriver jag i alla fall. Denna veckan är det Home Coming Week i skolan. Home Coming heter det då elever som tidigare gått på skolan kommer tillbaka för dansen på lördag där även nuvarande elever går till. Veckan är även en spirit week vilket innebär att man klär ut sig varje dag med olika teman och så spelas det musik i cafeterian under lunchen + att vi ordnar en lek var dag. Vi i student council har planerar för denna veckan ett tag och det mesta har gått som vi tänkt oss:) Temat för veckan har varit "A blast from the past" med olika "decades". Måndag var 50s day så vi gick runt klädda i Grease kläder! Och så spelade vi musik från 50-talet. Tisdag var "hippie day" (60-talet), torsdag "disco time" (70-talet), torsdag "rock n' the 80s" och fredag är "present time" och då ska alla vara klädda i skolfärgerna (vitt, svart, vinrött och guld). Musiken under lunchen har varit från respektive tid. Några lekar vi haft har varit: rocka rockring, tjejer stylade killars hår med ögonbindel... och den som målade den andras ansikte bäst med ansiktsfärg.
Imorgon är det "peppralley" igen då hela skolan samlas i gympasalen för att tagga inför fotbolls matchen på kvällen. Sedan kommer det vara en "parade" med olika saker. Dom som vill kan frivilligt köra deras bilar i paraden. Varje årskurs har sin egna "float" decorerad med allt möjligt. Var och hjälpte till med Juniors float idag efter skolan, klippte ut massa färgade pappers blommor;)
På kvällen imon är det "tailgate" innan fotbollsmatchen där man kan leka olika lekar köpa mat och annat kul :) på lördag är det "home coming dance" som är näst största dansen efter Prom.

I onsdags var det "powdet puff game" vilket är en fotbolls match med tjejerna som spelar och killarna som är cheerleaders! Allt är på skojnivå, rätt kul att kolla på ;) tog lite bilder. Killarna var rätt sämst på cheerleader men de försökte i alla fall! Roande att kolla på... Tjejerna spelade juniors vs seniors, seniors vann :)

Själv ska jag iväg ikväll (torsdag) till Sedona och kommer hem på söndag . Missar tyvärr allt kul fredag och lördag i skolan men finns inte mycket att göra åt saken! Sedona är en national park som ska vara jätte fin. Ska dit över helgen med alla andra YFU utbytesstudenter, blir säkert kul!
Får ej använda mobilen/datorn under helgen men ska försöka blogga på söndag när jag kommer hem! Bilder tännker jag ta massor av i alla fall!
I veckan var vi ute med hundarna när det fortfarande var ljust ute så tog några bilder runt om i området för er som är nyfikna på hur det ser ut. Alla gator ser likadana ut så ni vet!
Tog även bild på mitt "student ID" och "Student Council ID", varsågod Elina ;)
Igår blev det glass (milkshake för min del) på mina värdsföräldrars favorit ställe!
Puss svejs ska packa det sista nu och sedan åka!

No comments:

Post a Comment